Wijkplanning

Voor huurders van GroenWest
Voor huurders van GroenWest
WIJKPLANNING 'OPEN DAGEN' EENGEZINSWONINGEN

Grote belangstelling
Vanwege de grote belangstelling gaat het Solarteam de komende vier jaar wijkgericht aan de slag met de eengezinswoningen. In de wijken organiseert het Solarteam ‘Open Dagen’ om bewoners te informeren over de mogelijkheden. Tijdens deze ‘Open Dagen’ kunnen de bewoners zich laten adviseren en direct inschrijven voor het programma. Na inschrijving plannen wij de plaatsing van de zonnepanelen wijkgericht in bij meerdere bewoners tegelijk.

Wanneer zijn er Open Dagen bij u in de buurt?
Door hieronder uw postcode in te voeren, ziet u in welk kwartaal wij Open Dagen organiseren bij u in de buurt. Een paar weken van tevoren ontvangt u van het Solarteam een uitnodiging met meer informatie. U hoeft dus zelf niets te doen. De wijkplanning is onder voorbehoud. Wijzigt de planning, dan passen wij deze aan op onze website.

Staat uw postcode er niet tussen? Dan zijn er 4 opties:

1.      Uw woning is niet geschikt voor zonnepanelen.
2.      Uw woning staat mogelijk gepland voor onderhoud bij GroenWest en worden de zonnepanelen pas op dat moment aangeboden.
3.      U woont in een hoogbouwcomplex met meer dan 4 woonlagen. In dat geval worden de zonnepanelen collectief geplaatst.
4.      U woont in een meergezinswoning ofwel een hoogbouwcomplex tot 4 woonlagen. Hierbij is voor de keuze van zonnepanelen 70% draagvlak nodig van alle bewoners in het wooncomplex.

De planning van deze laatste 3 opties is bij het Solarteam niet bekend en deze wordt niet via de postcodezoeker op de website van het Solarteam gepubliceerd. Via de postcodezoeker kunnen alleen huurders van eengezinswoningen, die op individuele basis kunnen kiezen voor zonnepanelen, hun wijkplanning inzien.