Wat leveren zonnepanelen op

Voor huurders van GroenWest
Voor huurders van GroenWest

Bespaar maandelijks op uw energierekening

GroenWest helpt u slim geld te besparen met aandacht voor het milieu. Op dit moment zijn meer dan 1100 huurders van GroenWest al aangesloten op zonnepanelen. Zij besparen nu al op hun energierekening. GroenWest heeft ook voor u een aantrekkelijk voorstel waarbij de kosten lager zijn dan het bedrag dat u aan stroom bespaart. U houdt geld over en bent dus altijd in het voordeel!

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor zonnepanelen op uw dak of wilt u meer informatie? Leest u dan de informatie op deze website. Zo moet er worden beoordeeld of het dak van uw woning geschikt is en of de ligging van de woning ten opzichte van de zon gunstig genoeg is om voldoende zonne-energie op te wekken.

Wat leveren zonnepanelen op?

GroenWest vraagt een vergoeding voor de helft van de geschatte besparing. De vergoeding betaalt u via de servicekosten, die buiten de jaarlijkse huurverhoging vallen. Meer informatie over de minimale opbrengst van de zonnepanelen en de servicekosten per maand leest u op de website van GroenWest via www.groenwest.nl.

Elk zonnepaneel levert minimaal 200kWh[1] per jaar op. Met 200kWh per jaar kunt u bij de gemiddelde huidige elektriciteitsprijs €40,00 per paneel op uw jaarlijkse energierekening besparen.

Afhankelijk van hoeveel panelen er op uw dak passen, beslist u uiteindelijk zelf voor hoeveel panelen u kiest. Als uw woning een gunstige ligging heeft, zoals bij een dak op het zuiden, wekken de panelen nog meer op dan 200kWh per paneel. Dit extra voordeel is helemaal voor u. Wij adviseren u te kiezen voor het aantal panelen dat het beste past bij uw verbruik. Dit kunt u nalezen op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

Gaat u akkoord met het plaatsen van zonnepanelen, dan tekent u hiervoor een akkoordverklaring bij het Solarteam.