Deelnemen aan het zonnepanelen programma

Voor huurders van De Gemeenschap
Voor huurders van De Gemeenschap

Hoe u deel kunt nemen aan het zonnepanelen programma

Bewoners van de eengezinswoningen in Neerbosch-Oost, Lindenholt, Lent en Oosterhout krijgen van De Gemeenschap het aanbod om zonnepanelen te laten plaatsen.

Het SolarTeam is de zonnepartner van De Gemeenschap en heef de daken gescand. Maar liefst 275 daken in deze wijken zijn geschikt voor zonnepanelen. En dat vinden wij goed nieuws. Want zo kunnen wij ons inzetten voor een beter milieu.

Is uw dak geschikt? Dan ontvangt u een uitnodiging  een Open Dag. Bij deze uitnodiging ontvangt u ook een persoonlijke akkoordverklaring. Tijdens de ‘Open Dagen’ kunt u zich met deze akkoordverklaring direct inschrijven voor het programma en meedoen. Heet u voldoende informatie en wil u meedoen aan het programma dan kunt u ook uw akkoordverklaring invullen, ondertekenen en in de bijgeleverde antwoordenveloppe toesturen. Daarna plannen wij de plaatsing van de zonnepanelen wijkgericht in: per wijk bij meerdere bewoners tegelijk.

Heeft u vragen? 
Wij hebben van huurders ook specifieke vragen gekregen over zonnepanelen. Daarom hebben wij een bewonersbrochure voor u gemaakt. Download hier onze brochure. Wilt u meer weten over de aanbieding van De Gemeenschap? Gaat u dan naar de website van De Gemeenschap via www.wbsp.nl. Ook hebben wij voor u het antwoord op de ‘meest gestelde vragen’ op een rijtje gezet, deze kunt u ook terug vinden op onze website. Wij hopen u hiermee alvast wat extra informatie te geven. Tijdens de ‘Open Dagen’ in uw wijk staan wij u graag persoonlijk te woord en beantwoorden wij al uw verdere vragen. U kunt op onze website ook het contactformulier invullen met uw specifieke vraag.