Deelnemen aan het zonnepanelen programma

Voor huurders van De Gemeenschap
Voor huurders van De Gemeenschap

Hoe u deel kunt nemen aan het zonnepanelen programma

Bewoners van de eengezinswoningen in Neerbosch-Oost, Lindenholt, Lent en Oosterhout hebben van De Gemeenschap het aanbod gekregen om zonnepanelen te laten plaatsen.

Het Solarteam is de zonnepartner van De Gemeenschap en heeft de daken gescand. Maar liefst 275 daken in deze wijken zijn geschikt voor zonnepanelen. En dat vinden wij goed nieuws. Want zo kunnen wij ons inzetten voor een beter milieu.

Heeft u het Solarteam in uw buurt al aan het werk gezien? Het Solarteam plaatst namens De Gemeenschap zonnepanelen op de daken. Het Solarteam werkt flink door, want meer dan 900 zonnepanelen staan op de planning voor installatie op de daken. De Gemeenschap is blij dat veel bewoners enthousiast hebben gereageerd op het aanbod. Ook u kunt nog meedoen. U kunt nog tot

1 april 2019 kiezen voor zonnepanelen op uw dak.

Dit bieden wij aan: 6, 8 of 10 panelen
Het Solarteam heeft onderzocht hoeveel zonnepanelen op het dak van uw huis passen: 6, 8 of 10 zonnepanelen. In de persoonlijke akkoordverklaring (die u per post heeft ontvangen) ziet u welke keuze u heeft. Uw keuze voor het aantal zonnepanelen is afhankelijk van uw verbruik. Kijkt u hiervoor op de jaarafrekening van uw energieleverancier. In onderstaand rekenvoorbeeld leest u welke keuze het slimst is.

Heeft u de brief met de persoonlijke aanbieding niet meer en wilt u zich aanmelden dan kan dit via het contactformulier.

Planning en uitvoering
U kunt uw interesse tot uiterlijk 1 april 2019 aan ons doorgeven. Na ontvangst van uw akkoordverklaring plannen wij een datum voor installatie. U ontvangt ongeveer twee weken voor de installatiedatum een brief van het Solarteam. Hierin staat de installatiedatum. Het plaatsen van de zonnepanelen duurt ongeveer een halve werkdag. Wilt u zien wat er die dag op het dak gebeurt? Op deze pagina vind u een informatief filmpje.

Heeft u vragen
Wij hebben van bewoners ook specifieke vragen gekregen over zonnepanelen. Daarom hebben wij een bewonersbrochure voor u gemaakt. Download hier onze brochure. Wilt u meer weten over de aanbieding van De Gemeenschap? Gaat u dan naar de website van De Gemeenschap via www.wbsg.nl. Ook hebben wij voor u het antwoord op de ‘meest gestelde vragen’ op een rijtje gezet, deze kunt u ook terug vinden op onze website. Wij hopen u hiermee alvast wat extra informatie te geven. U kunt op onze website ook het contactformulier invullen met uw specifieke vraag.