Deelnemen aan het zonnepanelen programma

Voor huurders van GroenWest
Voor huurders van GroenWest

Hoe u deel kunt nemen aan het zonnepanelen programma

Veel belangstelling voor zonnepanelen
Er is veel belangstelling voor het zonnepanelenprogramma van GroenWest. Het Solarteam heeft van veel huurders een positieve reactie ontvangen. Er zijn huurders die zich direct willen aanmelden, maar ook huurders die nog vragen hebben en graag eerst meer willen weten.

‘Open Dagen’
Vanwege de grote belangstelling hebben wij ervoor gekozen om het zonnepanelenprogramma wijkgericht aan te pakken: de zonnepanelen worden per wijk geplaatst. Het Solarteam organiseert in de wijken ‘Open Dagen’ om de bewoners te informeren over de mogelijkheden. Wij maken gebruik van modelwoningen, samen met enthousiaste bewoners in de wijk. De modelwoning dient als voorbeeldwoning, zodat u in uw eigen buurt zelf kunt zien hoe het werkt.

Uitnodiging
Zijn wij bij u in de buurt? Dan ontvangt u een uitnodiging voor de ‘Open Dagen’. Bij deze uitnodiging ontvangt u ook een persoonlijke akkoordverklaring. Tijdens de ‘Open Dagen’ kunt u zich met deze akkoordverklaring direct inschrijven voor het programma en meedoen. Daarna plannen wij de plaatsing van de zonnepanelen wijkgericht in: per wijk bij meerdere bewoners tegelijk.

Wanneer zijn wij bij u in de buurt?
Via onze wijkplanner kunt u op onze website uw postcode en huisnummer invoeren om te zien in welk kwartaal wij ‘Open Dagen’ organiseren bij u in de buurt. Een paar weken van tevoren ontvangt u een uitnodiging met meer informatie. U hoeft dus zelf niets te doen. De wijkplanning voor de ‘Open Dagen’ is onder voorbehoud. Wijzigt de planning, dan passen wij deze aan op onze website.

Heeft u vragen?
Wij hebben van huurders ook specifieke vragen gekregen over zonnepanelen. Daarom hebben wij een bewonersbrochure voor u gemaakt. Download hier onze brochure. Wilt u meer weten over de aanbieding van GroenWest? Gaat u dan naar de website van GroenWest via www.groenwest.nl. Ook hebben wij voor u het antwoord op de ‘meest gestelde vragen’ op een rijtje gezet, deze kunt u ook terug vinden op onze website. Wij hopen u hiermee alvast wat extra informatie te geven. Tijdens de ‘Open Dagen’ in uw wijk staan wij u graag persoonlijk te woord en beantwoorden wij al uw verdere vragen. U kunt op onze website ook het contactformulier invullen met uw specifieke vraag.