5.600 huishoudens gaan besparen op de energierekening met zonnepanelen

5.600 huishoudens gaan besparen op de energierekening met zonnepanelen

Solarteam BV tekent contract met GroenWest

Woningcorporatie GroenWest Woerden heeft een contract gesloten met Solarteam BV voor haar zonnepanelenprogramma. Hierbij worden ruim 5.600 woningen de komende vier jaar voorzien van zonnepanelen. GroenWest kiest vanuit haar duurzaamheidsambitie steeds vaker voor de toepassing van zonnepanelen. Dit wil GroenWest samen met het Solarteam met grote aantallen op de structurele wijze doorzetten in het ‘Groene Hart’.

Met dit omvangrijke programma wordt niet alleen een positieve bijdrage geleverd aan het klimaat, maar wor

den ook de woonlasten voor de huurders verlaagd. Met het plaatsen van zonnepanelen besparen huurders op hun energierekening. Het Solarteam, dat bestaat uit Weijerseikhout en Bos installatiewerken gaat de komende vier jaar wijkgericht aan de slag.

5.600 huishoudens gaan besparen op de energierekening met zonnepanelen

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *